Matematik

Cos, sin og tan...

19. maj 2009 af Ulver (Slettet)

Hvordan finder jeg de andre vinkler i en retvinklet trekant, når jeg har C=90 grader, og siderne a=3, c=5 og b=4?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Trigonometriske identiteter. Se eventuelt geometriafsnit i

www.k-jerslev.dk/docs/gymnasieformler.pdf


Svar #2
19. maj 2009 af Ulver (Slettet)

Lige meget, jeg fandt ud af det. Har en off dag :P

tak alligevel


Skriv et svar til: Cos, sin og tan...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.