Matematik

En simpel første gradsligning

20. maj 2009 af mission (Slettet)

Hej vil gerne hav hjælp til denne opgave

D=D/6+D/12+D+7+5+D/2+4


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2009 af Zipzap112 (Slettet)

D=D/6+D/12+D+7+5+D/2+4

-16 = D/6  + D/12 + D + D/2 - D

-16 = D/6 + D/12 + D/2

-192 = 2D + D + 6D

-192 = 9D

D = -21,333


Svar #2
20. maj 2009 af mission (Slettet)

Jeg har desværre lavet en fejl ligning skal se sadån her ud

D=D/6+D/12+D/7+5+D/2+4

Beklager fejlen


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2009 af Zipzap112 (Slettet)

Så gør du bare noget lignende, af det jeg har gjort....

Du kan tjekke om det rigtig ved at sætte det ind på D plads bag efter.


Skriv et svar til: En simpel første gradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.