Matematik

Matematik hjælp!

22. maj 2009 af MarwaDeep (Slettet)

hej jeg skal snart op i skriftlig matematik, og tænkte på om nogen af jer kender en side hvor man kan øve mat. på 1.g niveau???

På forhånd tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. maj 2009 af Jerslev

#0: Du får mest ud af at regne alle de opgaver, du i løbet af året, har regnet, igen. Det er samme slags opgaver, der bliver stillet til eksamen.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. maj 2009 af praktizk (Slettet)

Altså jeg har min årsprøve fra 1.g altså både opgaver og resultater. kan godt prøve at scanne dem ind til dig, hvis du vil have dem? det er både med og uden hjælpemidler.

Men hvilket niveau har du det på? For jeg har matematik på A-niveau..


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. maj 2009 af juna0018 (Slettet)

hvis en cykel koster 1000 kr og du har 200 kr hvor meget skal jeg  så give 


Svar #4
23. maj 2009 af MarwaDeep (Slettet)

#2 Jeg har også matematik på A niveau. Og det vil være super hvis du kan scanne dem.


Brugbart svar (1)

Svar #5
23. maj 2009 af Brisen (Slettet)

Så vidt jeg husker indeholdt 1.G da:

Cosinus, sinus og tangens + plus diverse beviser.

procent og renteregning. ( regning med procent, absolut og relativ tilvækst, indekstal, kapitalfremskrivning).

Lineære sammenhæng og lineær regression.

Proportionalitet

Potenser og rødder (potens og rod med hel eksponent, potens og rod med vilkårlig eksponent).

Potensudvikling.

Lidt om eksponentiel udvikikling. (lidt om y=b*a^x og hvad der sker hvis b/a/x er lavere eller højere end 0)

Andengradspolynomier.

Så alt det kan du bare google og lærer af og på bestemte sider vil du sikkert også kunne finde opgaver.

Held og lykke til eksamen.

PS: JUNA du skal betale 1000 og hvis du vil låne af mig skal du betale 800 og senere skal du betale de 200kr tilbage til mig plus en rente på 7,5% dvs:
så ved brug af renteformlen Kn=Ko*(1+r)^n

så det komemr til at se sådan her ud Kn=800*(1+0,075)^n

n repræsentere antal terminer. og i min verden er en termin lige med en dag. dvs. at du skal indtaste antal dage ind på din lommeregner for at se hvor meget du skylder mig efter n-antal dage.


Skriv et svar til: Matematik hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.