Fysik

Er regnefejl MÅSKE!!

04. december 2004 af Monty33 (Slettet)
Nu har jeg regnede de resulterende kræfter ud nu vil jeg bare lige spørge om det kan passe det resultat jeg har fået og om det er de rigtige SI-enheder:

en person vejer 90 kg og acceleration er 167 m/s/s. Newtons 2. Lov lyder F = m × a

Det bliver så:

F(res)= (90 kg)× (167 m/s/s)= 6030 N

kan det her passe

Svar #1
04. december 2004 af Monty33 (Slettet)

Mindre redigering

Svaret er ikke 6030 det er 15030 passer det

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2004 af Epsilon (Slettet)

Lige en ting: lad være med at lave et nyt indlæg om samme opgave. Fortsæt tråden i det gamle indlæg.

Nej, det er ikke korrekt. Man får

Fres = (90kg)*(167m/s^2) = 15*10^3N = 15kN.

Du må have indtastet forkerte tal.

//Singularity

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2004 af Epsilon (Slettet)

#1: Godt, så er vi enige :)

//Singularity

Svar #4
04. december 2004 af Monty33 (Slettet)

Der er ikke nogen specifik formel for at regne Deformationen ud er der vel.
Fordi jeg vil gøre mig den antagelse at bilen ville blive mast total flad.

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. december 2004 af Epsilon (Slettet)

#4: Skriv kun i den oprindelige tråd. Lad være med at skrive flere svar herinde.

Det er en helt urimelig antagelse uden at have regnet lidt på det.

//Singularity

Skriv et svar til: Er regnefejl MÅSKE!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.