Matematik

Spørgsmål = at gøre rede for noget

22. maj 2009 af nadja89 (Slettet)

Hej.

Jeg har fået et udkast til de eksamensopgaver jeg kan komme op i her til matematik, og der står i mange af spørgsmålene gøre rede for blandt andet potens væskt.

Betyder at gøre rede for noget i matematik det samme som det gør i sprog fagene elller skal man bevise noget for at gøre rede for noget?

På forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2009 af ImUnknown (Slettet)

når man skal gøre rede for noget skal man som regel bevise/forklare hvordan og hvorfor. =)


Svar #2
22. maj 2009 af nadja89 (Slettet)

okay tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2009 af keg (Slettet)

Hej, prøv at gå ind på dette link    http://www.frividen.dk/,  der bliver det forklaret på video, hvor en lærer skriver på tavle og foklarer samtidig. Jeg vil varmt anbefale linket.

mvh.keg


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. maj 2009 af mathon

"gør rede for" = "forklar sammenhængen i"


Skriv et svar til: Spørgsmål = at gøre rede for noget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.