Matematik

HASTER !!!!!!!!!!1

28. maj 2009 af My-name (Slettet)

 Hej alle.

Hvordan bestemme eksponential og pontens forskrift vha. 2 punkter uden hjælpe midler ? 


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. maj 2009 af peter lind

Der er altså ingen grund til at opretet den samme tråd 2 gange.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2009 af mathon

opskriv funktionsudtrykket to gange, y = f(x)

indsæt heri de 4 koordinater
divider de to ligninger

nu kan a beregnes

i y = f(x) indsættes ét koordinatsæt samt a's beregnede værdi

b beregnes


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2009 af NejTilSvampe

du sætter det op som to ligninger med to ubekendte:

y1=b*ax1  og  y2=b*ax2


Svar #4
28. maj 2009 af My-name (Slettet)

 #1 Kan du ikke prøve at vise det? please ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. maj 2009 af magalo

du får garanteret et tal, som du kan gange, altså fx 8... de jo 2*2*2 potens

og eksponentiel, du får et tal, hvor det er et kvadrat


Svar #6
28. maj 2009 af My-name (Slettet)

 Er ikke helt med på det. Kan du ikke prøve at gennem gå den fra start til slut please ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. maj 2009 af magalo

hvordan lyder opgaven?


Skriv et svar til: HASTER !!!!!!!!!!1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.