Matematik

ligning

29. maj 2009 af nynne258 (Slettet)

hvordan udregner man x^2=y  ?

ved der er flere løsninger


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2009 af ibibib (Slettet)

Du vil isolere x?

x2 = y

x = ±√y


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2009 af mathon

x² = |x|² = y , y≥0

|x| = √(y)

for
  x≥0 er x = √(y)
  x<0 er x = -√(y)
samlet

x = ±√(y)
 


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.