Matematik

Isolerings opgaver 1.g

03. juni 2009 af 215 (Slettet)

Søger opgaver indenfor isolering, reducering og substittutions opgaver... nogen som ved hvor jeg kan finde nogle Mat A


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2009 af Isomorphician

prøv uvm.dk


Svar #2
03. juni 2009 af 215 (Slettet)

 kan komme med en opgave som eks. ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2009 af Isomorphician

1) (1/p) + (1/k) = 4/(zp), isoler p

2) (2a + b)(2a - b) + 4(a + 2b)2 - 5(a2 + 3b2)


Svar #4
03. juni 2009 af 215 (Slettet)

havde lidt svært med den 1. med klarede den sidste.... kunne du lige tjekke ?

Vedhæftet fil:scan0003.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. juni 2009 af Isomorphician

2)

4a2 + 4a2 = 8a2

ab-leddet forsvinder også som dug for solen.


Svar #6
03. juni 2009 af 215 (Slettet)

 her

Vedhæftet fil:scan0004.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #7
03. juni 2009 af Isomorphician

Korrekt.

Hint til 1'eren:

Gang med z til at starte med.


Svar #8
03. juni 2009 af 215 (Slettet)

 i alle led.... jeg har lavet sådan en opgave før.... kan denne opgave komme som uden hjælp via noter ?


Brugbart svar (0)

Svar #9
03. juni 2009 af Isomorphician

Ja gang med z i alle led.


Svar #10
03. juni 2009 af 215 (Slettet)

hmmm sidder lidt fast herfra 

Vedhæftet fil:scan0005.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #11
03. juni 2009 af Isomorphician

(1/p) + (1/k) = 4/(zp)

gang med z på begge sider:

(z/p) + (z/k) = (4/p)

træk (z/p) fra på begge sider:

(z/k) = (4/p) - (z/p)

prøv selv derfra...


Svar #12
03. juni 2009 af 215 (Slettet)

ok.... tror jeg har den nu ....



 

Vedhæftet fil:scan0006.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #13
03. juni 2009 af Isomorphician

Jep...


Svar #14
03. juni 2009 af 215 (Slettet)

mer mer..... kan fandme forbedres....  


Svar #15
03. juni 2009 af 215 (Slettet)

 skal forbedres... måske statestik opgaver.... altså hvis du gider at rette demm...


Svar #16
03. juni 2009 af 215 (Slettet)

 er dette rigtigt ?

Vedhæftet fil:scan0007.pdf

Svar #17
03. juni 2009 af 215 (Slettet)

 her

Vedhæftet fil:scan0007.pdf

Svar #18
03. juni 2009 af 215 (Slettet)

og denne  

Vedhæftet fil:scan0008.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #19
03. juni 2009 af Isomorphician

#17 er ikke korrekt.

Jeg er ikke så meget hjemme i boksplot, men umiddelbart ser det rigtigt ud.


Skriv et svar til: Isolerings opgaver 1.g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.