Matematik

Hvad skal man spille for?

07. juni 2009 af PHartling (Slettet)

For hver 100 kr., man spiller for, kan man tjene 5,65 kr. Hvad skal man spille for, hvis man vil tjene 300 kr.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2009 af Isomorphician

(5,65*x)/100 = 300, isoler x


Svar #2
07. juni 2009 af PHartling (Slettet)

Kan dette passe?

x = (100/5,65)*300 = 5309,73451 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juni 2009 af Isomorphician

(53,0973451 hundredekronesedler)*5,65 = 300 kr.


Skriv et svar til: Hvad skal man spille for?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.