Matematik

matematik

08. december 2004 af Tonni-lindholmer (Slettet)
Hej.
Jeg har et problem med et regnestykke, jeg aner ikke hvordan jeg skal løse det.
Er der nogen som vil hjælpe mig?
Det lyder således:

Jordens befolkning vokser med ca. 180 pr. minut.
Hvor mange flere bliver vi så om ugen?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2004 af Lurch (Slettet)

du ved der går 60 minutter på en time, 24 timer på en dag og 7 dage på en uge.

Svar #2
08. december 2004 af Tonni-lindholmer (Slettet)

Ja, det ved jeg godt. Men jeg ved ikke, hvad det er jeg så skal gange med hinanden og dividere?

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2004 af Katty (Slettet)

det er bare: ((180*60)*24)*7

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2004 af Epsilon (Slettet)

#2: Det skulle jeg nu mene, at du sagtens kan læse ud af den forklaring, Lurch har givet i #1. Du må lige arbejde lidt selv for sagen.

//Singularity

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. december 2004 af yogi (Slettet)

180*60=10800 på en time
10800*24=259200 på 24 timer
259200*7=1814400 på en uge
håber at det hjalp dig yogi

Svar #6
08. december 2004 af Tonni-lindholmer (Slettet)

okay, så svaret er:

1.814.400 ?

Brugbart svar (0)

Svar #7
08. december 2004 af Katty (Slettet)

Ja

Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.