Matematik
Hjælp til link mellem stykkevis linearitet og sumkurver
09. december 2004 af
Veeand (Slettet)
hej med jer alle.
jeg ville værdsætte hvis nogen blot ville læse min redegørelse af sammenhængen mellem stykkevis linearitet og sumkurver.
hvis det på nogen måde er forkert eller mangelfuld, må I endelig, endelig sige til.
Tusind tak:
"Stykkevis linearitet:
- En type funktioner, hvis grafer er sammensat af linjestykker eller halvlinjer.
- Gaffelforskrift for flere grafer
Mit hovedeksempel må blive sumkurve for kumuleret frekvens for grupperet observationssæt.
Ved kumuleret frekvens forstås:
Af et tal forstås den, som den procentdel af observationer der er mindre end eller lig tallet.
Så med vores højre interval-endepunkterne og vores kumulerede frekvens, får vi en sumkurve, som forbindes med rette linjestykker.
- Ved Kumuleret frekvensfordeling kan vi lade F betegne funktionen bestemt ved at lade F(x)=kumulerede frekvens af x.
Denne funktion kan kaldes for den kumulerede frekvensfordeling."
jeg ville værdsætte hvis nogen blot ville læse min redegørelse af sammenhængen mellem stykkevis linearitet og sumkurver.
hvis det på nogen måde er forkert eller mangelfuld, må I endelig, endelig sige til.
Tusind tak:
"Stykkevis linearitet:
- En type funktioner, hvis grafer er sammensat af linjestykker eller halvlinjer.
- Gaffelforskrift for flere grafer
Mit hovedeksempel må blive sumkurve for kumuleret frekvens for grupperet observationssæt.
Ved kumuleret frekvens forstås:
Af et tal forstås den, som den procentdel af observationer der er mindre end eller lig tallet.
Så med vores højre interval-endepunkterne og vores kumulerede frekvens, får vi en sumkurve, som forbindes med rette linjestykker.
- Ved Kumuleret frekvensfordeling kan vi lade F betegne funktionen bestemt ved at lade F(x)=kumulerede frekvens af x.
Denne funktion kan kaldes for den kumulerede frekvensfordeling."
Svar #1
09. december 2004 af Veeand (Slettet)
Jeg ville sådan værdsætte lidt feedback.
Vær sød at hjælpe
Vær sød at hjælpe
Svar #2
09. december 2004 af allan_sim
Det lyder fornuftigt - sørg for at have styr på tegning af graf ud fra gaffelforskrift og bestemmelse af gaffelforskrift ud fra graf - og tænk over løsning af uligheder i forbindelse med denne funktionstype.
Du kan evt. også komme ind på diverse mobiltelefonordninger med skiftende samtalepris afhængig af forbrug.
Du kan evt. også komme ind på diverse mobiltelefonordninger med skiftende samtalepris afhængig af forbrug.
Svar #4
10. december 2004 af Veeand (Slettet)
Er der noget som kan tilføjes hovedeksemplet i sumkurver?
Jeg har måske lidt problemer med forståelse af funktionsrolle i:
f(x) = kummulerede frekvens af x.
jeg mener hvor kommer funktionen helt præcist ind?
Jeg har måske lidt problemer med forståelse af funktionsrolle i:
f(x) = kummulerede frekvens af x.
jeg mener hvor kommer funktionen helt præcist ind?
Skriv et svar til: Hjælp til link mellem stykkevis linearitet og sumkurver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
