Fysik

Mundtlige mangler... Udtale af formel

09. juni 2009 af SiriT (Slettet)

Øhm.

Hvordan siger jeg : f= (1/ λ)√(F/ µ) højt?

f=frekvensen λ=bølgelængde/lambda F=snorespændning µ=snoremasse pr længdeenhed

PÅ forhånd tak


Svar #1
09. juni 2009 af SiriT (Slettet)

BTW, det er kvadratroden der nager mig...


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juni 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

du siger:

f er lig med lamda i minus første rod af snorespændingen over snoremasse pr. længdeenhed


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

fordi 1/lamda = lamda^-1


Svar #4
10. juni 2009 af SiriT (Slettet)

TAK :)


Skriv et svar til: Mundtlige mangler... Udtale af formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.