Matematik

2 gradsligning

15. juni 2009 af julespanjul (Slettet)

Hvis diskriminanten gir -(36-8) hvad gør man så med det minus ude for parantesen ? og hvornår og hvorfor kan man ændre for tegnet?

Mangler hjælp, skal til prøve i dag.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2009 af peligro (Slettet)

Skal du fjerne parantesen?


Svar #2
15. juni 2009 af julespanjul (Slettet)

I toppunkt formlen er der et minus ude for parantesen inden diskriminanten. Og mit spørgsmål er, hvad jeg skal gøre med det når jeg regner den ud ?


Svar #3
15. juni 2009 af julespanjul (Slettet)

#2
 

I toppunkt formlen er der et minus ude for parantesen inden diskriminanten. Og mit spørgsmål er, hvad jeg skal gøre med det når jeg regner den ud, når jeg bruger min toppunkt formel?


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. juni 2009 af peligro (Slettet)

Kan du ikke lige skrive stykket du ville regne med formlen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. juni 2009 af mathon

-(36-8) = -28


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. juni 2009 af peligro (Slettet)

#5

Hvordan fik du det til -28?


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. juni 2009 af mathon

(36 - 8) med et minus foran

du kan også hæve minusparentesen
-(36-8) = -36+8 = -28


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. juni 2009 af peligro (Slettet)

Hvis det var det han ville vide, havde jeg også kunne hvae ham svaret:)


Svar #9
15. juni 2009 af julespanjul (Slettet)

det var det jeg ville vide ;) det var ikke mere kompliceret, blev bare lidt i tvivl. Tak for det!


Skriv et svar til: 2 gradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.