Matematik

cirkler der skærer!

16. juni 2009 af timstar00 (Slettet)

to cirkler bliver oplyst

C1= x^2 + y^2 - 6x + 2y -15=0

c2= x^2 + y^2 +6x -4 y +3 =0

disse to cirkler skærer hinanden i A ( 0.3) og B (-2,-1) vis det.

er der nogen der lige vil skrive hele beregningen...er nemlig gået i stå eller har lavet en fejl i beregningen som jeg ik kan finde

tak


Svar #1
16. juni 2009 af timstar00 (Slettet)

hjælp ...jeg har brug for en til at lave beregningen ...det tager ik lang tid


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:cirkelskæring_2.doc

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. juni 2009 af Joda (Slettet)

Nu er det ved at være et stykke tid siden jeg har haft om cirklens ligning, men kan du isolere x eller y i hver ligning og sætte dem lig hinanden?


Skriv et svar til: cirkler der skærer!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.