Matematik
Mat: Voksende funktion uden nulpunkter
13. december 2004 af
Maria17 (Slettet)
Hej
jeg har denne funktion:
f(x)= 1/(1 + e^-x)
Jeg skal gøre rede for at f er voksende.
Den har ingen x'er hvor f'(x)=0
Kan man så ikke bare vise at der heller ikke er nogen x'er hvor f'(x)<0. Men at f'(x) altid vil være større end 0. Og dermed må f(x) også være voksende!
jeg har denne funktion:
f(x)= 1/(1 + e^-x)
Jeg skal gøre rede for at f er voksende.
Den har ingen x'er hvor f'(x)=0
Kan man så ikke bare vise at der heller ikke er nogen x'er hvor f'(x)<0. Men at f'(x) altid vil være større end 0. Og dermed må f(x) også være voksende!
Svar #1
13. december 2004 af frodo (Slettet)
f´(x) er klart større end nul. Og derfor er f monotont voksende i hele definitionsmængden.
Skriv et svar til: Mat: Voksende funktion uden nulpunkter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
