Dansk

HVAD BETYDER ............. !!!!!!

17. juni 2009 af Pia Jensen (Slettet)

Destination

Thyborøn

Kulling

Gori

Provinsen

moccasten

-DET VILLE VÆRE EN STOR HJLÆP!!

jeg fatter ikke en brik af sangen : Tv2 - Det er Danmark.

Hvis du gør, må du meget gerne skrive.

tak på forhånd. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. juni 2009 af danielruhmann (Slettet)

 Destination - Bestemmelsessted. Normalt ment som by eller sted.

Thyborøn - By i Jylland. Google det

Kulling - hård vind

Gori... ved jeg ikke

provinsen - forstad

mokkasten - http://www.denstoredanske.dk/It,_teknik_og_naturvidenskab/Geologi_og_kartografi/Mineraler/Mokkasten


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. juni 2009 af Daugaard36 (Slettet)

Destination: "et sted" - vores destination er hovedbangården (et flys destination er f. eks. et givent land)

Thyborøn: en eller anden by vel "google er din ven" ;)

Kulling: tror det er noget i forbindelse med vejret, som når de TV Avisen/Vejret; "stærk vind til kulling", eller noget :P
 

Provins: En provins er en mindre by der eller en forstad til en størrer by. F. eks. er Hvidovre, Hørsholm og lign. provinser/forstader til københavn..

 - HUSK; Google er din ven, og jeg vil anbefale dig en nudansk ordbog også :P


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. juni 2009 af Daugaard36 (Slettet)

Der var du hurtigere end mig^^


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. juni 2009 af Zipzap112 (Slettet)

Destination = et sted hvor man er på vej hen.

Thyborøn = en fiskerby i Vestjylland

Kulling = en angivelse af vindfaktor, efter denne kommer vist nok storm

Gori = et firma der producerer malergrej, "Så går der længe før træet siger GORI igen" er deres slogan. Altså er omhandler det også træbeskyttelse.

Provinsen = er mindre befolkede områder væk fra de større byer.

moccasten = bruntfarvede sten.


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. juni 2009 af Zipzap112 (Slettet)

Damn, langsommest.

Til gengæld har jeg dem alle, hehe.


Svar #6
17. juni 2009 af Pia Jensen (Slettet)

Mange tak, det var en rigtig stor hjælp :)

-Er der nogen der er god til at analyser?

-Jeg skal op i dansk imorgen, og skal analyser : Tv2 - Det er Danmark ..


Svar #7
17. juni 2009 af Pia Jensen (Slettet)

BARE BRUG 5 MIN. PÅ AT HJÆLPE MIG! PLEEEEEEEEEEEASE .. :/

En flygtning krydser sit spor
Den sidste frge gr p grund
Der er ikk s langt som man tror
Fra Storeblt til resund
For vi ska videre, ja vi skal
Og du sku ikke sprge fra nogen
Du har slet ikke noget valg
Der er kun en destina,
Der er kun en destination
 

Det er Danmark nr det er bedst
Det er fremmad synes de fleste
Lad os nu se hvor de skal hen
Siger ham den flinke fra cnn


P en esbjergensisk nat
Med duft af hav og fisk og grnt
Det er ikke sildesalat
De lander ind fra thyborn
Nej, det er kuling fra nord-vest
Mindst 20 meter pr sekund
Hj himmel salt og trre tsk
Det er liges godt som fisk er
Det er liges godt som fisk er sundt


Det er Danmark nr det er bedst
I orden synes de fleste
De er gjort af sejt stof danske mnd
Det ser man klart p cnn


Nr vi nu alligvel er ude og krer
S tag med en tur til kbenhavn
Der er alle sammen filminstruktrer
Tv-folk og kendte navne
Resten hrer man aldrig om
Det gr vi heller ikke her
Medmindre de fr en ddsdom
Eller bliver lotto millio
Eller bliver lotto millionr


Det er Danmark nr det er bedst
Eventyrligt syntes de fleste
But where are h.c andersen
Sprg ham den sjove fra cnn


En mand en hund en tjrnehk
Mokkasten i middelfart
Tiden str stille, den er faktisk vk
Og det er du ogs hvis du er smart
Gori griller parabol
Provinsen fr os alle en dag
Hyggekrog med morgensol
Til man en gang skal bort her
Til man en gang skal bort herfra


Det er Danmark nr det er bedst
Omkring sankt hans synes de fleste
Om vinteren blir det trls igen
Der er cnn forlngst rejs hjem
Det er Danmark nr det er bedst
Omkring sankt hans synes de fleste
Om vinteren blir det trls igen
Der er cnn forlngst rejs hjem
 


Svar #8
17. juni 2009 af Pia Jensen (Slettet)

I det mindste bare anden vers.

jeg fatter den ikke :S


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. juni 2009 af Daugaard36 (Slettet)

Desværre har jeg ikke tid til at hjælpe dig, da jeg skal til samf årsprøveimorgen :/ sry


Svar #10
17. juni 2009 af Pia Jensen (Slettet)

årh, det er helt i orden :/ ..


Skriv et svar til: HVAD BETYDER ............. !!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.