Matematik

hvad betyder =/ ?

18. juni 2009 af Fremder (Slettet)

Hej

Hvad betyderden her tegn? = og skrå streg over(/ ). ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2009 af badooo (Slettet)

Er IKKE lig med.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. juni 2009 af mathon

kan nu - ved brug af "overbjælken" - skrives


Svar #3
18. juni 2009 af Fremder (Slettet)

Hvaad betyder det ≠?? betyder det mere end ???
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. juni 2009 af badooo (Slettet)

Hva?

Det betyder "er ikke lig med".

= betyder "er lig med".

Lad nu være med at gøre matematikken mere kompliceret, end den rent faktisk er.


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. juni 2009 af keg (Slettet)

                     ≠ betyder  forskellig fra                    (ex.  5≠7)


Skriv et svar til: hvad betyder =/ ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.