Matematik

Matematik

19. juni 2009 af range ploox (Slettet)

Hej

En opg lyder sådan her: Hvor mange procent udgør 3 kr af 50 kr, hvordan kan jeg gøre det?

En anden opg. Beregn værdien af hvert af udtrykkende når x = -4

x + 5=

2x -2 =

16 + 2 x=

Og hvordan kan jeg regne 8 2/5 + 3 1/2 ud

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2009 af kimor (Slettet)

1) (3/50)*100

2) eks. (2*-4)-2 = -10

3) Når du skal regne brøker ud, skal du finde en fælles nævner. I dit tilfælde er fællesnævneren 10 (både 5 og 2 går op i 10). Dette vil altså sige:

8 4/10 + 3 5/10 = 11 9/10


Svar #2
19. juni 2009 af range ploox (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.