Matematik

Partiel Integration

20. juni 2009 af shafh (Slettet)

Hejsa.

Jeg sidder og roder med noget Partiel Integration.

Problemet er bare at jeg får det negative resultat. Altså resultateter i virkeligheden 1,6137, men jeg får -1,6137.

Er der nogen der gider tjekke mine udregninger og se hvad jeg gør galt:

http://peecee.dk/upload/view/176871

Så bliver jeg rigtig glad :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. juni 2009 af peter lind

3 linie. Du skriver F'(x) = x. Det skal da vist være F(x)=x

Sidste linie Du har +k 2 gange. Hvorfor slæbe rundt på det k?. Det går ud alligevel.

Du slår forkert op på din lommeregner. 2*ln(2)-1= ln(4)-1= 0,386···


Svar #2
20. juni 2009 af shafh (Slettet)

De to rettelser kan jeg godt se.

Men det med at jeg har trykket forkert på lommeregneren kan jeg ikke se.

Du skriver:

2*ln(2)-1= ln(4)-1= 0,386···

Men der står jo ln(2)*2-2-ln(1)*1-1


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. juni 2009 af peter lind

2*ln(2) = ln(22) = ln(4), ln(1)=0.  Der skal stå -2+1


Svar #4
21. juni 2009 af shafh (Slettet)

Hvis jeg følger dine beregninger få vi til sidst:

ln(4)-2-0-1

Hvilket svare til ln(4)-3=-1,6137


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. juni 2009 af ibibib (Slettet)

Du har glemt en minusparentes når du indsætter nedre grænse.


Svar #6
21. juni 2009 af shafh (Slettet)

Ahh tak. Du har sku ret :P


Skriv et svar til: Partiel Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.