Kemi

Kemi B Niveau suppleringskursus - Pensum spørgsmål

22. juni 2009 af Merit-HB (Slettet)

Hejsa kære fellow forumbrugere jeg er tilmeldt et suppleringskursus til Kemi-B niveau over sommeren, da jeg blev velsignet med optagelse på medicinstudiet på syddansk universitet, bliver jeg nød til at opdatere mit kemi.

Det ville jo være ganske katastrofalt hvis jeg ikke bestod kemi-kurset så selvom jeg først skal starte suppleringskurset her d.20 juli er jeg begyndt at læse op på pensummet, og her kommer mit spørgsmål så.

Jeg har lånt bogen "Kemi-B niveau 2000" er det sikkert at gå udfra at det er disse kapitler som vi skal have styr på, eller inddrager Kemi-B niveau supplering pensum fra andre bøger også, såsom Kemi-C niveau- og kemi-A niveau-bøgerne. Grunden til jeg bliver i tvivl er at da jeg kiggede på nogle Kemi noter med titlen "Kemi B niveau noter" var der referencer til afsnit i Kemi-C- og Kemi-B-bøgerne.

Håber der er nogle der kan give lidt afklaring, god dag og god kommende sommerferie til os alle


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2009 af M_Malling (Slettet)

 der hvor kemi-C bogen kommer på tale er nog ifht. grundstoffet, altså sånoget med det periodiske system og iongitter opbygning. De nye kemi-C bøger går vist også lidt mere i dybden med organisk kemi, hvorved det bliver udeladt i kemi-B. derudover nævner kemi-B vist ikke noget om hvordan man regner en redox-ligning ud. Så hvis du har problemer med basisstoffet skal du også kigge en gang på kemi-C bogen, ellers er det ikke nødvendigt. Jeg fik kemi-C stukket i hånden på mit suppleringskursus, men brugte den ikke til andet end redox-træning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2011 af Grøntoft (Slettet)

Hej!

 

Er der nogen der kan sige mig hvilke bøger der bliver brugt i pensum på Kemi B


Skriv et svar til: Kemi B Niveau suppleringskursus - Pensum spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.