Matematik

Matematik C-niveau - Serielån

22. juni 2009 af JBKGTD (Slettet)

hej hej,. (:

Jeg skal til eksamen i mundtlig matematik i morgen, og har et spørgsmål om serielån,.

Ville bare lige høre, her i sidste sekund, om der er nogen der har nogle gode "fifs" til emnet serielån?

F.eks. formler til udregning?

Jeg har redegjort for hvad serielån er, men er ikke helt hundrede på om der overhovedet er nogle formler jeg kan benytte til emnet,... s:

Hjælp mig,. Please? ^^

,.- Mille


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2009 af mathon

terminsydelse = fast afdrag + rente af restgæld
 
terminsydelsen er derfor aftagende med tiden, da restgælden mindskes med tiden

                         yn = restGn*rtermin + a

hvor
a er det faste afdrag


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. juni 2009 af mathon

yn = (G - (n-1)a)*r + a = (1 - (n-1)*r)a + G*r


Skriv et svar til: Matematik C-niveau - Serielån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.