Matematik
Matematik.
15. december 2004 af
Tonni-lindholmer (Slettet)
Hej. Jeg er dårlig til sådan noget med at onregne mm til m osv.
Håber lige i vil hjælpe:
1. 23 mm = ___ cm
2. 1 m 7 cm = ____ m
3. 1230 g = ____ kg
4. 650 kg = _____ ton
5. 3 dm2 = _____ cm2
Jeg hår fået det til:
1. 2,3 cm
2. 107 m
3. 1,230 kg
4. 0,650 ton
5. 3000 cm2
Er det rigtigt?
Mvh. Tonni
Håber lige i vil hjælpe:
1. 23 mm = ___ cm
2. 1 m 7 cm = ____ m
3. 1230 g = ____ kg
4. 650 kg = _____ ton
5. 3 dm2 = _____ cm2
Jeg hår fået det til:
1. 2,3 cm
2. 107 m
3. 1,230 kg
4. 0,650 ton
5. 3000 cm2
Er det rigtigt?
Mvh. Tonni
Svar #3
15. december 2004 af Windcape (Slettet)
lol
1m og 7 cm = 107m????
NEJ (bemærk at du skriver m (meter) som enhed)
1m og 7cm = 107 cm. = 1,07 m.
1m og 7 cm = 107m????
NEJ (bemærk at du skriver m (meter) som enhed)
1m og 7cm = 107 cm. = 1,07 m.
Svar #6
15. december 2004 af Windcape (Slettet)
Skrevet den: 15-12-2004 20:37:28
Okay, giver 2: 1,7?
nej ?
LÆS:
Indlæg #3 af:
TheDeathArt
Professor
Re: Matematik.
Skrevet den: 15-12-2004 20:29:41
lol
1m og 7 cm = 107m????
NEJ (bemærk at du skriver m (meter) som enhed)
1m og 7cm = 107 cm. = 1,07 m.
Okay, giver 2: 1,7?
nej ?
LÆS:
Indlæg #3 af:
TheDeathArt
Professor
Re: Matematik.
Skrevet den: 15-12-2004 20:29:41
lol
1m og 7 cm = 107m????
NEJ (bemærk at du skriver m (meter) som enhed)
1m og 7cm = 107 cm. = 1,07 m.
Svar #7
15. december 2004 af Epsilon (Slettet)
#2,4: JAMEN! Nej, nej og atter nej! Hvordan i alverden er det, I regner?
3 dm^2 = 3000 cm^2
Det er jo IKKE volumenenheder!! Se nu lige her;
1 dm = 10cm
1 dm^2 = 100cm^2
3 dm^2 = 300cm^2
Nok er det næsten jul, men der MÅ være grænser :)
//Singularity
3 dm^2 = 3000 cm^2
Det er jo IKKE volumenenheder!! Se nu lige her;
1 dm = 10cm
1 dm^2 = 100cm^2
3 dm^2 = 300cm^2
Nok er det næsten jul, men der MÅ være grænser :)
//Singularity
Skriv et svar til: Matematik.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
