Matematik

En hurtig en (ligning) (funktion)

19. august 2009 af AT1990 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hi 

Skal regne monotoniforhold, men kan ikke gå igennem ligningen.... :S 

f'(x)= x^4*x^3*3x^2+5x-2

f'(x)= 0 


Svar #1
19. august 2009 af AT1990 (Slettet)

 Jeg får det til 2= 0 ????

2 = 6x -3x^2 => ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. august 2009 af MN-P (Slettet)

Er du sikker på der skal være * mellem leddene?


Svar #3
19. august 2009 af AT1990 (Slettet)

 Ja, da det betyder gange ik ? Jeg har skrevet som der står ... OG Glemte lige at monotoniforhold jeg  skal finde er til f(x) og ikke f mærke x. 


Skriv et svar til: En hurtig en (ligning) (funktion)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.