Matematik

enheder

20. august 2009 af elissa92

Hvor mange cm3, går der på 1 m ?


Svar #1
20. august 2009 af elissa92

Sorry, jeg mente hvor mange cm3, går der på  1 m3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. august 2009 af mathon

1 m = 102 cm

(1 m)3  =  (102 cm)3

1 m3  =  106 cm3


Svar #3
20. august 2009 af elissa92

dvs. på 1 m3 går der 100.000 cm3 ik?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. august 2009 af Oldermanden (Slettet)

nej, 1 m^3 = 1*106 cm3 = 1.000.000cm3


Svar #5
20. august 2009 af elissa92

Okay tak.. Og lige det sidste - hvor mange cm2 går der på 1 m2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. august 2009 af mathon

1 m = 102 cm

(1 m)2 = (102 cm)2

1 m2 = 104 cm2


Skriv et svar til: enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.