Matematik

Omvendt proportional

22. august 2009 af Charlo0tt3 (Slettet)

hej jeg har virkelig brug for hjælp med dette stykke.

en variabel Q er omvendt proportional med variabel S i tredje potens.

Når S=¤, er Q=64

Bestem Q udtrykt ved S

på forhånd mange tusinde tak for hjælp. det redder min afleveringen:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2009 af peter lind

Q er omvendt proportional med variabel S i tredje potens betyder Q=k/S3. Hvis du sætter de givne værdier for Q og S ind kan du finde k


Svar #2
22. august 2009 af Charlo0tt3 (Slettet)

tusinde tak :)


Skriv et svar til: Omvendt proportional

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.