Matematik

Lille problem, der gøre mig sur!

22. august 2009 af diuhdf (Slettet)

Min opgave ser sådan ud:
Om en eksponentielt voksende funktionf oplyses, at f(10)=20 og at fordoblingskonstanten er op på 5.
JEG SKAL BESTEME FORSKRIFTEN.

hvordan gøre jeg det?


Svar #1
22. august 2009 af diuhdf (Slettet)

hvorfan finder jeg forskriften ?


Svar #2
22. august 2009 af diuhdf (Slettet)

jeg kan finde to andre punkter ved at kigge på fordoblingskonstanten 5.. de nye punkter er: (10,20) og (15,40)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2009 af Isomorphician

Enten ved:

T2 = ln(2)/ln(a)

Eller ved:

f(x) = b*(21/5)x


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2009 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=721713


Skriv et svar til: Lille problem, der gøre mig sur!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.