Matematik

Løs denne ligning - logaritme

29. august 2009 af what333 (Slettet)

Hej, jeg kan ikke udregne denne ligning, håber i kan hjælpe:

log(3-x) - log(x) = -2


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2009 af peter lind

log(3-x)-log(x) = log[(3-x)/x] . Brug derefter antilog på begge sider.


Svar #2
29. august 2009 af what333 (Slettet)

hvad betyder antilog?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2009 af peter lind

Den inverse til log funktionen


Svar #4
29. august 2009 af what333 (Slettet)

okay, vil den se ud sådan:

3-x/x = 10^ -2

ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. august 2009 af peter lind

næsten det skal være (3-x)/x = 10-2


Svar #6
29. august 2009 af what333 (Slettet)

Okay tak :)


Skriv et svar til: Løs denne ligning - logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.