Matematik

hjælp det haster virkeligt meget.

30. august 2009 af lahme (Slettet)

a) - 3x + 2 = 8
b) 5x = 2(x-6)
c) 6x + 1 = x - 2

har brug for hjælp fra jer..


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2009 af trinebf (Slettet)

a) -3x + 2 = 8 <=> 2= 8+3x <=> 2-8 = 3x <=> -6 =3x <=> X=-2

b) 5x= 2x -12 <=> 5x-2x = -12 <=> 3x= -12 <=>X=-4

c) 6x + 1= x -2 <=> 6x + 1 -x = -2 <=> 5x = -2 +1 <=> 5x = -1 <=> X= -1/5 eller -0,20


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt meget.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.