Matematik

forkort

01. september 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Hvordan forkorter man ubestemte integraler? Se vedhæftede fil.

Vedhæftet fil: Unavngivet.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2009 af mathon

∫ f(x)dx - ∫(g(x)dx = ∫ ((f(x)-g(x))dx


Svar #2
01. september 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Så eks i 1. (S = integralet af)

S(x^2+x)dx - S(x^2-x)dx = S(x^2)dx + S(x)dx - S(x^2)dx + S(x)dx = S(2x)dx.?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2009 af mathon

Ja
og dermed

∫2xdx = x2 + k


Skriv et svar til: forkort

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.