Matematik

Potensiel opgave

02. september 2009 af Gliop (Slettet)

Jeg har sat en opgave (potensiel graf/opgave), som jeg gerne vil have hjælp til. Hvordan kan man finde x1,x2 og y1, y

på en graf..? :) 

Vedhæftet fil: vanddamp.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2009 af mathon

power-regression på din lommeregner


Svar #2
02. september 2009 af Gliop (Slettet)

Jeg ved god hvordan man regner det ud på lommeregneren. Men der er en formel, som man kan anvende for at kunne regne a og b ud. Jeg vil meget gerne vide x1, x2, y2,y1..! :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2009 af mathon

...mener du grafen i en dobbeltlogaritmisk afbildning?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2009 af mathon

i så fald

log(y) = a*log(x) + log(b)
undertiden skrevet

Y = a*X + B           


Svar #5
02. september 2009 af Gliop (Slettet)

Jeg har laven en graf for data-oplysnninger. Udefra grafen har jeg fået vide, hvad a og b er.

a = 0,8549
b = 3,6946

Jeg vil helst regne selv ud med (x1,x2 og y1,y2) . Problemet er,hvordan jeg skal finde x'er g y'er..!? Vil du ikke hjælpe mig? : )


Skriv et svar til: Potensiel opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.