Matematik

Differentiering af kvadratrod/brøk

02. september 2009 af sanda (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = 510 * √((x+400)/400)

Hvordan i al verden differentierer jeg den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2009 af mathon

f(x) = 25,5√(x+400)                 √(400) = 20

man uddrager kvadratroden af en brøk ved at uddrage den af tæller og nævner hver for sig
√(a/b) = √(a)/√(b)


Svar #2
02. september 2009 af sanda (Slettet)

Jamen det forstår jeg ikke helt... Så skal jeg differentiere det? Men det bliver jo bare en konstant, uden x eller noget?


Skriv et svar til: Differentiering af kvadratrod/brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.