Kemi

kemisk ligevægt

02. september 2009 af marshov (Slettet)

 der står i opgaven at koncentrationen for ligevægten er 50 reaktionen er H2 + I2 ⇔ 2 HI

beregn slutkoncentrationerne, når der fra starten kun er hydrogeniod og koncentrationen er 0,2M

håber at der er nogen der kan hjælpe mig...


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2009 af JKaram (Slettet)

Prøv lige at omformulere. Det virker lidt vagt og forstår ikke helt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2009 af Kuert (Slettet)

F.eks. hvis man har koncentrationerne:
[H2] = 38,4 mM
[I2] = 1,53 mM
[HI] = 1,8 mM

Og så skal finde den samlet koncentration...


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2009 af JKaram (Slettet)

Samlet koncentration for hvad?

Karam


Skriv et svar til: kemisk ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.