Matematik

ligninger.

04. september 2009 af jannieboy (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvis du skulle løse sådan en opg. her; hvordan vil du så gøre det? ..
Betragt linien med følgende forskrift: y = 2x - 3
 

a) Beregn y når x = 2 og beregn y når x = - 4.
b) Beregn y når x = 2 og beregn y når x = - 4.
c) Beregn x når y = 20 og beregn x når y = - 53.

jeg har hårdt brug for hjælp!:D..


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2009 af Dynin (Slettet)

ad a) Indsæt x i ´ligningen ... når x=2 er y=2*2-3=1 ...osv


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2009 af mathon

y = 2x - 3

x = (1/2)y + (3/2)


Svar #3
04. september 2009 af jannieboy (Slettet)

Okay, tak!

Hvad så med:
Tegn funktionen f(x) = -1(og så den der brøk hvor 1 er øverst og 3 nederst) 3x+2 i et koordinatsystem og illustrér på tegningen værdierne af a og b.


hvad så her? i: jeg sucks virkelig til det.


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. september 2009 af mathon

a = -(1/3) er hældningstallet     (1 ud th (1/3) ned)

skæring med y-aksen i (0,b) = (0,2)


Svar #5
06. september 2009 af jannieboy (Slettet)

okay. thanks :b


Skriv et svar til: ligninger.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.