Fysik

Hastighed og acceleration HJÆLP !

05. september 2009 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Opgaven findes her :  (Link fjernet pga. dødt link. Mvh. Studieportalen.dk)

Jeg har virkelig svært ved at lave opgave 2) d og opgave 3) a+b+c+d+e .

Håber i kan hjælpe mig og opgaven er til tirsdag .. please hjælp...


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. september 2009 af kieslich (Slettet)

2. d)  Du har fundet hastigheden v, og ved at dybden d = v*t  så  t = d/v

3.a)  90km/h = 90*1000m/3600s =

3.b) t0 = 0s  v0 = 0m/s

3.c)  v = a*t     <=>  a = v/t  =   ....         v = svar fra a) og t = 45s

3.d)  v = a*t = ....

3.e)  v = a*t  <=>  t = v/a = ...   


Skriv et svar til: Hastighed og acceleration HJÆLP !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.