Matematik

hjælp det haster virkeligt meget.

05. september 2009 af lahme (Slettet)

det er nogle opgaver jeg sidder virkelig fast.

5x=2(x-6)

6x+=x-2

har brug for jers hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2009 af mathon

du skal gange ind i parentesen
a·(b-c) = ab - ac


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Gang ind i parantesen i den første.

I den anden mangler der vist noget på venstre side.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2009 af mathon

5x = 2(x-6) = (2·x - 2·6)


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt meget.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.