Matematik

hjælp det haster virkeligt.

05. september 2009 af lahme (Slettet)

Udregn hver af brøkopgaverne, og skriv resultatet som brøk eller blandet tal. Husk mellemregninger.

 2         1         1
----     ----      ----
 3         4         6
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2009 af mathon

1/4 = 0,25

              _
1/6 = 0,16...........


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2009 af juleman (Slettet)

2 / 3 = 0,6666667

1/4= 0,25

1/6= 0,16666667


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.