Matematik

Hjælp til matematik

06. september 2009 af andreasnn (Slettet) - Niveau: A-niveau

Massen af en klump af den radioaktivite isotop Ni-63 er bestemt ved

f(t)=2e-0,007534t ,

hvor t er tiden (målt i år), og f(t) er massen af klumpen (målt i gram).

a) Bestem halveringstiden, og bestem, hvor mange år der går, før massen af klumpen er 0,5 g.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2009 af peter lind

Løs ligningen f(t) = ½f(0)

Løs ligningen 0,5=f(t)


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.