Matematik
matematik!!!
21. december 2004 af
Christina2004 (Slettet)
Y(t) = N*e^-k*t
Y(t) = 140N*e^-kt
er der nogen som kann hjælpe mig med at isolere ti denne opgave altså man skal sætte ligningerne lig med hinanden:)
Y(t) = 140N*e^-kt
er der nogen som kann hjælpe mig med at isolere ti denne opgave altså man skal sætte ligningerne lig med hinanden:)
Svar #1
21. december 2004 af fister (Slettet)
Er det ikke samme opgave; https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=72668 ?
Skriv et svar til: matematik!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
