Matematik

Matematik?

06. september 2009 af remiix (Slettet) - Niveau: B-niveau

erder nogen som kan hjælpe,

løs hver a ligningerne og angiv løsningen med 4 betyndende cifre ..
10
____ =
x
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2009 af Exupery (Slettet)

Du mangler en halv ligning..


Svar #2
06. september 2009 af remiix (Slettet)

det var 31 ud foran = , altså = 31 ,,


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2009 af Exupery (Slettet)

10/x=31 => 10=31x => 10/31=x

Regn selv brøken ud, så du får de rette cifre.



Svar #4
07. september 2009 af remiix (Slettet)

oke tak, men har fundet ud af at det sådan her , 10*31=310 , x=310 , 4 betyende cifre, 310,0 :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. september 2009 af Exupery (Slettet)

Øh, nej.. Hvad laver du i grunden? :S

Du skal dividere 31 op i 10. Skriv blot 10/31 på din lommeregner, så skulle den gerne komme med dine cifre.


Svar #6
08. september 2009 af remiix (Slettet)

31/10=3,1 , 4 betydende , 3,100 (:


Skriv et svar til: Matematik?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.