Matematik

Ligning

07. september 2009 af bsm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser man denne ligning?

2x^2-6x+4=0


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. september 2009 af mathon

2x2 - 6x + 4 = 2(x-1)(x-2) =  0


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. september 2009 af hahalol (Slettet)

 det er en andengradsligning.

Du løser den med denne ligning:

x=  (-b ± √b2-4ac) / 2a


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. september 2009 af Blackheart00 (Slettet)

1) Hvordan løser man ligningerne:

A) -3x + 9 = 2x - 11

B) 6- 4 (x - 3) = 2 + 7 ( x - 4)

2) ligningen for linjen gennem punkterne:

a) ( x1, y1) = (2.7) og (x2, y2) = (-1,16)

b) A( -384,700) og B(200, -304)

Håber i kan hælpe, og på forhånd tak.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.