Matematik

simpel integration

08. september 2009 af Quijote (Slettet)

Når je integrer f(x) = e^x - 4x får jeg:

e^x - 1/5x^5 ?? Eller er det forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2009 af mathon

∫(ex - 4x)dx = ex - 2x2 + k


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2009 af Kebabrulle (Slettet)

mathon er spot on! :)


Svar #3
08. september 2009 af Quijote (Slettet)

Okay tak :)

men hvad får jeg så hvis jeg differentiere 4x?

Jeg er lidt forvirret, kan I forstå.


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Det er jo fordi ∫(4x)dx = 4∫(x)dx = 4*(1/2) x^2 +k = 2x^2 + k

Sig til, hvis du ikke er med (; Det er ret essentielt at kunne mht. integration!


Skriv et svar til: simpel integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.