Matematik

andengrads ligning

08. september 2009 af kentnil (Slettet)

hej jeg sidder med en ligning jeg skal reducere og derefter løse som en andengrads ligning

ligningen hedder: x2+16-8x+4x2+9-12x = 25

jeg kan slet ikke finde hoved og hale i den
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2009 af Isomorphician

x2 + 16 - 8x + 4x2 + 9 - 12x = 25 <=>

5x2 - 20x = 0 <=>

x2 - 4x = 0 .....


Skriv et svar til: andengrads ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.