Matematik

Vektorer - find t

12. september 2009 af theseines (Slettet)

To vektorer er givet: vektor a = (4 over 5) og vektor b= ( 7 over 2)

- Bestem t, så vektor a+t•vektor b ⊥vektor a

- Bestem vektor ab


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2009 af peter lind

Hvad betyder den firkant i anden linie?


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. september 2009 af kieslich (Slettet)

(a + t*b) ⊥a  <=>  (a + t*ba = 0

a's projektion på b kan du finde formlen for i din bog.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2009 af mathon

ab
sammenlign med
https://www.studieportalen.dk/Forums/ShowFile.aspx?id=731055


Skriv et svar til: Vektorer - find t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.