Matematik

Hjælp til opgave !

15. september 2009 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

KAN IKKE FINDE UD AF AT LAVE DENNE HER OPGAVE, HÅBER NOGEN VIL HJÆLPE MIG.

I en retvinklet trekant er den mindste katete halv så lang som hypotenusen.
Den største katete er 17 dm. Beregn længden af hypotenusen.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2009 af mathon

lille katete = ½c
store katete = 17

c2 = (½c)2 + 172  og c>0


Skriv et svar til: Hjælp til opgave !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.