Matematik

Blandede opgaver

15. september 2009 af LouiseogJesper (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har nogle blandede opgaver som jeg godt kunne tænke mig lidt (lidt meget) hjælp til, hvis der er nogen der vil..

De lyder:

1. Reducer: 2a(3b-4a)+3b(2b-a)+a(2a-3b)

2. Om en eksponentielt voksende funktion f oplyses det, at f(0)=5, og at vækstraten er 4%. Bestem en forskrift for f

3. En stokastisk variabel X kan antage værdierne -2,1,4,5. En del af sandsynlighedsfordelingen for X fremgår af tabellen:

t -2 1 4 5

P(X05) ½ 1/4 1/5

Bestem P(X=5), og beregn middelværdien for X.


Håber i vil hjælpe mig...


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv forslag?


Svar #2
15. september 2009 af LouiseogJesper (Slettet)

Har ingen forslag til opgave tre for det emne der forstår jeg overhovedet ikke men hvis du kan give et lignende eksempel eller en formel hvor tallene skal sættes ind eller lignende ville det være super.

Opgave 2, er det noget med at først skal tallene foran parenteserne ganges ind i dem medmindre der står et fortegn?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#2:

1. Start med at gange paranteserne ud.

2. Slå "vækst" op i din bog.

3. Slå op i din bog under stokastiske variable.


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2009 af kieslich (Slettet)

til opgave 3 se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=731755


Svar #5
15. september 2009 af LouiseogJesper (Slettet)

Det der står i svar nr 2 inde på det link

"Er der udfaldene: a, b, c,........ er middelværdien = a*p(a) + b*P(b) + c*P(c) + ........."

er det bare de der p(-2) osv der har fået bogstaver?


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. september 2009 af kieslich (Slettet)

Ja,


Svar #7
15. september 2009 af LouiseogJesper (Slettet)

Okay tak :)


Svar #8
15. september 2009 af LouiseogJesper (Slettet)

Kan det passe, at det skal divideres med 4 bagefter?


Skriv et svar til: Blandede opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.