Matematik

løs ligningen...=0

15. september 2009 af Yow! (Slettet)

(3 / √x) - 3 = 0


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

Den kan man ikke løse, da den ingen variabel indeholder. Mangler du ikke lige et x, et sted min ven?

Karam


Svar #2
15. september 2009 af Yow! (Slettet)

=D  nu fejler den ingen ting


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

Er der intet x er det bare et udsagn der ikke er sandt.

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

Gang med sqrt(x) på begge sider og træk det led der er negativt fra. Se hvad du får tilbage.

Karam


Svar #5
15. september 2009 af Yow! (Slettet)

nu er der et x for dææælen da.... kig nøje på #0 =)


Svar #6
15. september 2009 af Yow! (Slettet)

dvs...

(3 / √x) - 3 = 0

(3 / √x) · √x - 3 = 0 ·√x

(3 / x) - 3 = 0 ·√x

hvad mener du med det negative led???  -3 ???


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

Ja, det ved jeg godt, men var igang med at skrive det, mens du postede. Løs den nu bare som jeg skrev, ing min ven?

Karam


Svar #8
15. september 2009 af Yow! (Slettet)

come on....en eller anden???


Brugbart svar (0)

Svar #9
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

Shit mand. Slap dog lige. Du skal bare gøre hvad jeg siger.

JKaram said: Gang med sqrt(x) på begge sider, and so we did:

3-3*sqrt(x)=0

JKaram said: læg (;-)) det led der er negativt fra, and so we did:

3=3*sqrt(x).

Den her kan du godt løse kan du ikke? Ellers tænk over hvad der ganget tre giver tre?

Karam


Svar #10
15. september 2009 af Yow! (Slettet)

ok mand...jeg skal nok slappe af...kein problem für mich...

men jeg forstår det altså ikke....


Brugbart svar (0)

Svar #11
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

Det er iorden amigo. Hvad er det du ikke forstår? Det er ren simpel algebra, med at foretage operationer på begge sider af et lighedstegn. Når du er kommet frem til det der står nederst i min post så del med tre på begge sider. Så står der sqrt(x)=1. Så får at få kvadratrod 'væk' opløfter du i anden. Så bliver det sqrt(x)2=12 --> x=1

Forstår du?

Karam


Skriv et svar til: løs ligningen...=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.