Matematik

sammensatte funktioner?

15. september 2009 af Annemette4200 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan løser man nedestående`?

Bestem forskrift of definitionsmængde for (f ο g )(x) ( altså f(x) sammensat med g(x)) og (g ο f)(x) (altså g(x) sammensat med f(x) )

f(x) = x2+√x

g(x) = 2x+1

jeg er helt lost - var syg da vi lærte om det, så jeg er lidt i et problem :S

Hjælp please =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2009 af mathheadinclouds (Slettet)

you have to plug in 2x+1 for both of the x occurring in the term for f(x). (Because (f ο g )(x) = f(g(x))).

Bor du i København? Jeg laver lektiehjælp i matematik (en engelsk) 120 kr / time.

tkloecker at googlemail punktum com

269 16 249


Skriv et svar til: sammensatte funktioner?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.