Matematik

fuldstændig løsningf til dif

15. september 2009 af birthe_non (Slettet)

Jeg er helt på bar bund med hvad jeg skal med denne opgave

Find den fuldstændige løsning til differentialligningen 2y’ – y = 3.  ? vil blive meget glad hvis nogen viste mig beregning og forklarer dem.


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/difflign.html#bmay

Her er der en fin side som du kan gå ind under. Hvis du ikke kan finde ud af at se på hvilken form din dif.ligning står kan jeg sige at det er formen: y'=b–ay --> y'+ay=b


Svar #2
15. september 2009 af birthe_non (Slettet)

Oke mange tak


Svar #3
15. september 2009 af birthe_non (Slettet)

men hvordan får jeg tallet for b og a?


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2009 af JKaram (Slettet)

Dem har du i din dif ligning. Derfor jeg skrev formen om for dig.

Karam


Skriv et svar til: fuldstændig løsningf til dif

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.