Matematik

Hjælp til matA opgave

16. september 2009 af lbhijæææ (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kunne en plz kan hjælpe med den opgave, på forhånd tak:)

Om funktionen f oplyses, at f'(3) = 13. Bestem g'(3) , når g(x) = 4f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2009 af NejTilSvampe

 f(x) = 13x +k

g(x) = 52x+C

g'(x) = 52

g'(3) = 52


Svar #2
16. september 2009 af lbhijæææ (Slettet)

Er det virkeligt så nemt?? PS TAK


Skriv et svar til: Hjælp til matA opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.