Matematik

ligning

17. september 2009 af 1989ronaldo (Slettet)

hvordan løser man den ligning ?

7-2(4-x) = 5x+3

håber i kan hjælpe ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2009 af JKaram (Slettet)

7-2(4-x) = 5x+3 -->
7-8+2x=5x+3     -->
-1+2x=5x+3       -->
-4=3x

x=-4/3

Sådan amigo.

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2009 af JG0005 (Slettet)

Er du sikkert på du har skrevet det rigtigt ned?

 


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.